×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Klart: Ninjas In Pyjamas inbjudna till IEM Spring — får sällskap av KRIMZ

2
Sveriges bästa lag är ett av elva som fått en direktinbjudan till miljonturneringen IEM Spring.
Det blir en resa till Brasilien även år 2023 för Ninjas in Pyjamas. Igår meddelade nämligen turneringsarrangören ESL att NIP är ett av elva lag som fått en direktinbjudan till IEM Spring som kommer att hållas i landet senare i vår.

NIP hör till den grupp av sex lag som fått en inbjudan till turneringen baserat på lagets partnerskap med ESL. Till den gruppen hör också Freddy "KRiMZ" Johanssons Fnatic som också blivit inbjudna till turneringen.

Utöver partnerlagen har fyra lag fått en inbjudan till turneringen baserat på deras placering på ESL:s egen världsranking. De lagen är Heroic, Outsiders, Cloud9 och OG. Det sista laget som fått en direktinbjudan är det brasilianska laget Furia Esports som blivit inbjudna baserat på att turneringen kommer att spelas i Brasilien.

Övriga fem platser i turneringen kommer att tilldelas till lag som lyckas ta en plats genom något av de fyra regionala kvalen. Det europeiska kvalet inleds med öppna kval nu i helgen som leder vidare till ett stängt kval där fyra lag redan blivit inbjudna. Från det stängda europeiska kvalet får två lag en plats i huvudturneringen.

IEM Spring spelas den 17—23 april. Det är ännu inte officiellt var i Brasilien som turneringen kommer att äga rum.

Inbjudna lag, IEM Spring 2023
Faze ClanFnatic
MOUZNatus Vincere
Ninjas in PyjamasTeam Vitality
Furia EsportsHeroic
OutsidersCloud9
OG

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..