×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lilmix missar plats i CCT North Europe Series — förlorade avgörande kvalmatchen

1
Svenskarna räckte inte till mot det franska laget.
Det blir inget CCT North Europe-gruppspel för Lilmix. Laget förlorade på måndagskvällen den avgörande kvalmatchen mot det franska laget GenOne med 0-2 i kartor.

Resultatet innebär att Eyeballers är det enda svenska laget som lyckades ta sig vidare till huvudturneringen genom det stängda kvalet. Varken Lilmix, Goodfellas, Nomix eller Pepsilon kunde säkra en av de fyra kvalplatserna.

Sverige Lilmix
hns, bq, Jackinho, quix, HugoXD

Frankrike GenOne
wasiNk, Nono2K, jeyN, SIXER, NeOo

Måndagens kvalmatch inleddes på Lilmix kartval Ancient. En svag inledande CT-sida från svenskarna gjorde att GenOne kunde gå till halvtidsvila med en stark 11-4-ledning. Trots ett tappert försök på T-sidan kunde fransmännen stänga kartan med siffrorna 16-11.

På Anubis hade Lilmix fortsatt svårt att få bukt på GenOnes anfallsspel och ännu en gång gick laget till halvtidsvila i underläge, den här gången med siffrorna 6-9. Trots fint spel från Hannes "hns" Johansson kunde Lilmix inte vända på matchen och GenOne kunde till slut säkra en 16-12-seger på kartan.

Artikelbild: Kim Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..