×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Kvalsuccé för Eyeballers — säkrar plats i CCT North Europe Series

1
Eyeballers gick obesegrade genom kvalet.
Svenskarna i Eyeballers är klara för gruppspel i onlineturneringen CCT North Europe Series. Det står klart efter att laget idag besegrat det tyska laget Alternate Attax i en direkt avgörande kvalmatch.

Sverige Eyeballers
JW, Peppzor, SHiNE, flusha, Sapec

Tyskland Alternate Attax
slaxz-, PerX, Spiidi, awzek, FreeZe

Matchen inleddes på tyskarnas kartval Vertigo. Kartan blev en jämn historia men Eyeballers kunde till slut, mycket tack vare fint spel från nyförvärvet Peppe "Peppzor" Borak, säkra kartvinsten med siffrorna 16-14.

På Eyeballers kartval Anubis blev det storförlust för svenskarna. Efter att ha vunnit den inledande pistolrundan tappade laget initiativet helt och siffrorna rann iväg till en tung 6-16-förlust.

Svenskarna ryckte dock upp sig ordentligt på den avgörande kartan Inferno. Eyeballers försvarsspel var strålande och laget gick till halvtidsvila med en 10-5-ledning. Det var tillräckligt för att svenskarna bekvämt skulle kunna hålla undan Attax i den andra halvleken och säkra en 16-10-vinst.

Senare under måndagskvällen spelar också Lilmix sin avgörande kvalmatch i CCT North Europe-kvalet. Lilmix möter GenOne i en match som är schemalagd att spelas klockan 19:00.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Champion of Champions Tour/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..