×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Faceits svar på ELO-fuskandet — inför nya hårdare regler

1
Faceit inför hårdare tag mot fuskarnas nya metoder.
Spelplattformen Faceit inför hårdare regler rörande inaktivering och aktivering av konton på plattformen. De nya reglerna kommer som ett led i Faceits ansträngningar för att motverka fuskare.

Enligt den danska nyhetssajten Dust2.dk har Faceit den senaste tiden sett en ökning av problem kopplade till att användare tar hjälp av GDPR-regler för att nollställa sina konton. Genom att nollställa sitt konto kan användarna kringgå Faceits regler och få möta enklare motstånd på plattformen.

För att motverka detta införs nu regler som gör att anävndare inte längre kan återaktivera sina konton förrän 6 månader efter att det blivit inaktiverat. De nya reglerna förtydligar också att det är otillåtet att skapa ett nytt konto när ens mainkonto är inaktiverat. Användare som bryter mot reglerna kommer att bannas i ett år på både sitt mainkonto och det nya kontot.


Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Skärmbild/Faceit

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..