×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Flera CS-profiler reagerar kraftigt över Astralis besked: "Fullständigt skamlöst"

1
Den danska storklubben har hamnat i en kritikstorm efter att ha värvat Nicolai "HUNDEN" Petersen.
CS-communityt reagerade kraftigt efter att Astralis under torsdagen presenterat Nicolai "HUNDEN" Petersen som lagets nya chefsanalytiker. Värvningen är minst sagt kontroversiell då HUNDEN bannats två gånger — en gång för att ha fuskat genom att ha använt den så kallade coachbuggen, och en gång för att ha delat med sig av sitt eget lags strategier till en konkurrent.

En av profilerna som reagerade på beslutet var Fnatics svenska lagchef Andreas "Samuelsson" Samuelsson som i ett inlägg på Twitter listade alla tre Astralis-anställda som för närvarande är avstängda från Valve.


Eyeballers spelande ägare Jesper "JW" Wecksell svarade på Samuelssons inlägg och föreslog en kreativ lösning på fuskproblemet i Counter-Strike.


Bland övriga profiler som reagerat på HUNDENs anställning kan DonHaci, som kallade beskedet för "fullständigt skamlöst", och den amerikanska journalisten Liam Slevin, som menar att beskedet är "fullständigt skrattretande".

Den populära kommentatorerna Chad "SPUNJ" Burchill Mohan "launders" Govindasamy reagerade genom att posta bilder som uttrycker chock och förvåning.


Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder, Pressbild/Blast och Stefan Romare
Videokälla: Igor Bornebusch/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..