×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Nu gör nya NIP-spelaren debut — blytungt motstånd i första mötet

1
Äntligen är det dags för Ninjas In Pyjamas att göra premiär med sina nya spelare.
Idag är det dags för Daniil "headtr1ck" Valitov att göra debut för Ninjas in Pyjamas. Detta när laget startar sin resa i Blast Premiers vårgruppspel. Det blir nog inget lätt möte för laget när de ställs mot Oleksandr "s1mple" Kostyliev och kompani Natus Vincere.

Det blir dessutom lite extra spännande eftersom headtr1ck kommer från Navis akademilag. Han har där tidigare spelat med Andrii "npl" Kukharskyi som nu gått in i Natus Vinceres huvudlag. headtr1ck har även varit inhoppare för huvudlaget så han kanske har en liten extra inblick i motståndet.



Under gårdagen spelades tre matcher i turneringen. Där fick vi faktiskt se ytterligare en NIP-spelare i form av Patrick "es3tag" Hansen som hoppar in i turneringen för Faze Clan. Han bjöd på en riktigt starkt prestation i matchen mot Complexity Gaming där han fick ihop hela 31 frags.

Senare under dagen spelades ytterligare två matcher där OG övveraskade rejält och vann mot Team Liquid med 2-0 i kartor. Sista matchen för fredagen var den mellan G2 Esports och BIG. Där var det favoriterna i G2 som plockade hem vinsten.





Artikelbild: Ninjas In Pyjamas/Twitter
Videkälla: WePlay/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..