×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i december 2022

1
Här är svenskarna som var störst på Twitch under december månad.
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som anger att de streamar på andra språk som därför inte är med på den här listan.

2022 års sista månad är över och med det kommer också årets sista månadsrapport över Sveriges största streamers på Twitch. Sett till decembers siffror var det flera svenska streamers som passade på att vara lite lediga över julen vilket ledde till färre antal streamade timmar än tidigare under vintern.

I toppen av den svenska listan tar CyrusTwo tillbaka förstaplatsen från Emil "HeatoN" Christensen som var överst på listan i november men hamnar utanför topp 5 den här gången. I övrigt gör både Fredrik "slop3" Wahlstedt och EinZ comeback på listan efter att ha varit utanför i november.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i december 2022

1. CyrusTWO — 211 461 tittade timmar
2. gpunkt — 123 488 tittade timmar
3. officialemilio — 102 380 tittade timmar
4. slop3 — 90 654 tittade timmar
5. EinZ__ — 89 720 tittade timmar

Bland våra svenska kvinnliga streamers seglar ett nytt namn upp på topplistan i form av NicciHernestig som på kort tid lyckats få ihop en stark fanbase på plattformen. I toppen av listan huserar lite mer bekanta namn i form av Nadmyre, Swebliss och ImSoff.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i december 2022

1. Nadmyre — 44 784 tittade timmar
2. Swebliss — 41 713 tittade timmar
3. ImSoff — 23 460 tittade timmar
4. EmiliaHult — 22 870 tittade timmar
5. NicciHernestig — 22 213 tittade timmar

Artikelbild: ImSoff/Twitch, NicciHernestig/Twitch och CyrusTwo/Twitch

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..