×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

TSM-chefen avslöjar: Då kommer CS:GO-comebacken

2
Organisationen som tidigare huserade spelare som Finn "karrigan" Andersen och Nicolai "dev1ce" Reedtz siktar på comeback under 2023.
Den amerikanska organisationen TSM avslöjade i oktober förra året att man siktade på att signa ett nytt europeiskt Counter-Strike-lag inför 2023 års tävlingssäsong. I ett nytt uttalande på organisationens Discord skriver nu organisationens esportchef Dominic Kallas att det inte blir något lag förrän efter IEM Katowice.

"Eftersom de öppna kvalen till Blasts Major var supertidiga finns det ingen chans att kvala till Majorn. Det kommer att bli lagändringar mellan IEM Katowice och IEM Cologne när det finns möjligheter för TSM att göra sina drag", skriver han enligt nyhetssajten Dexerto.

IEM Katowice äger rum under början av februari medan IEM Cologne drar igång först i slutet av juli, vilket ger TSM ett relativt långt fönster att hitta sitt lag. Organisationen har tidigare uttalat att man har som målsättning att signa ett lag som kan tävla om att vara rankat topp 30 i världen.

Senast TSM tävlade i Counter-Strike var år 2015—2016. Under 2015 representerades organisationen av den danska femma som senare kom att bli Astralis.

Artikelbild: Pressbild/TSM och Sebastian Ekman/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..