×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klassiska laget planerar comeback i Counter-Strike – vill signa partnerskap med ESL och Blast

1
TSM gör en europeisk nysatsning på Counter-Strike inför nästa år.
Den amerikanska esportorganisationen TSM gör en nysatsning på Counter-Strike inför 2023. Det meddelade lagets esportchef Dominic Kallas i en intervju med nyhetssajten Dot Esports under gårdagen.

Enligt Kallas siktar TSM på att etablera sin Counter-Strike-division i Europa och hoppas på att kunna teckna partnerskap med de stora turneringsarrangörerna Blast och ESL.

— Det är viktigt att veta att vi inte komer att försöka gå ut och bara köpa ett topp fem-lag. Jag råkar ha tyskt medborgarskap och kommer att tillbringa en betydande tid i Europa för att leta och arbeta med en lokal spelchef för att hjälpa till att bygga upp ett lag och den infrastruktur som krävs för att detta team ska lyckas, säger han.

— Vi har redan inlett diskussioner med ESL och Blast om hur TSM CS:GO kan bli framgångsrikt inom Europa genom långsiktiga partnerskap.

TSM mönstrade en femma i CS:GO under åren 2015—2017 och vann bland annat den fjärde säsongen av Fragbite Masters. År 2015 mönstrade man den danska femma som senare kom att bli Astralis.


Artikelbild: Pressbild/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..