×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Bomben: Ninjas In Pyjamas bänkar es3tag

1
Ninjas In Pyjamas har valt att göra ett spelarbyte i slutskedet av 2022. Det svenska laget placerar nu Patrick "es3tag" Hansen på bänken.
Svenska laget Ninjas in Pyjamas har valt att placera en av sina spelare på bänken. Det är den danska spelaren Patrick "es3tag" Hansen som nu får kliva åt sidan. Vem som ersätter den danska spelaren är just nu oklart.

es3tag anslöt sig till laget i slutet av förra året. Han var först en mer supportaktig spelare men fick ta upp AWP-rollen när Nicolai "dev1ce" Reedtz sjukskrev sig. Denna rollen höll fram till senaste ESL Pro League när Fredrik "REZ" Sterner tog över AWP:n.

Tillsammans med laget lyckades han ta sig till totalt tre finaler, första var IEM Winter under 2021 där de förlorade mot Team Vitality. De andra två var Global Esports Tour i Dubai samt Svenska Cupen, båda turneringarna vann NIP. De tog sig även till slutspel i Majorn i Antwerpen men missade slutspel i Katowice, Cologne och Rio-Majorn.

Ninjas in Pyjamas
Hampus "hampus" Poser
Fredrik "REZ" Sterner
Ludvig "Brollan" Brolin
Aleksi "Aleksib" Virolainen

Daniel "djL" Narancic (coach)

Patrick "es3tag" Hansen (bänkad)


Artikelbild: João Ferreira/PGL, Kalle Strömgren

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..