×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter spelarbytet — Natus Vincere tappar på världsrankingen

1
Storlaget är nu på sin sämsta placering på världsrankingen sedan 2020.
Innan nyår meddelade Natus Vincere att laget skulle göra ändringar i sin startfemma inför 2023. Victor "sdy" Orudzhev, som spelade hela höstsäsongen på ett trialkontraktet med laget, byttes ut mot 17-åriga storlöftet Andrii "npl" Kukharskyi.

Nu får ändringarna konsekvenser för lagets placering på CS:GO-sajten HLTV:s världsranking. När sajten under måndagen uppdaterade sin ranking tappade Navi tre placeringar och är nu rankade nia i världen. Placeringen är lagets sämsta sedan januari 2020 då laget också gjorde ändringar i sin femma som påverkade placeringen.

För Ninjas in Pyjamas innebär uppdateringen inte någon skillnad i placering jämfört med förra veckan. Laget är alltjämt rankade på plats 16, vilket är en av lagets sämsta placeringar på rankingen sedan den infördes i slutet av år 2015.

De 10 högst rankade lagen på HLTV:s världsranking är:
1. Heroic
2. Outsiders
3. G2 Esports
4. Team Liquid
5. Faze Clan
6. Furia Esports
7. Mouz
8. Cloud9
9. Natus Vincere
10. Fnatic

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..