×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Natus Vincere gör ändringar i femman — petar rifler för 17-åring

1
17-årige Andrii "npl" Kukharskyi flyttas upp till Natus Vinceres huvudlag.
Det blir ingen fortsättning i Natus Vincere för Victor "sdy" Orudzhev. Organisationen meddelade under fredagen att man inte kommer att förlänga 25-åringens kontrakt över nästa år.

"Jag är tacksam för allt vi uppnått och jag önskar dem allt det bästa i världen och fred för oss alla", skriver sdy själv om beslutet i ett uttalande på Twitter.

Som ersättare flyttar Navi upp sin egen 17-årige akademispelare Andrii "npl" Kukharskyi. Talangen spelade i sammanlagt tre kartor för laget under Blast Premiers årsfinaler då han delade platsen med just sdy.

Navi värvade sdy på ett provkontrakt i juni tidigare i år. Efter att ha presterat bra i slutet av vårsäsongen fick sdy förlängt även över höstsäsongen. Under hösten inledde Navi starkt med en andraplats i IEM Cologne men efter dess har laget inte nått längre än kvartsfinal i någon turnering.

Den officiella tävlingsdebuten för npl kommer först i slutet av januari då vårens första stora turnering IEM Katowice drar igång.

Navi ställer då upp med följande femma:
Oleksandr "s1mple" Kostyliev
Denis "electronic" Sharipov
Ilya "Perfecto" Zalutskiy
Valeriy "b1t" Vakhovskiy
Ukraina Andrii "npl" Kukharskyi



Artikelbild: Stephanie Lindgren/Blast

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..