×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

pashaBiceps ilska efter reklamen: "Använder bilden utan samtycke"

1
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski är inte glad över att ha blivit utnyttjad i en reklamfilm.
Ett klipp av den polska CS-legendaren Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski har använts utan tillåtelse för att marknadsföra ett mobilspel. Det menar 34-åringen själv i ett inlägg på Twitter.

I inlägget skriver pasha att han överväger att anmäla bolaget bakom reklamfilmen till polisen. Han taggar också det polska konsumentverket och ber om råd om vilka åtgärder som kan vidtas för att få bort filmen.

Klippet i reklamen kommer från pashas tid som spelare i Virtus.pro, laget som spelaren var en del av i fem års tid. Tillsammans med VP vann pasha bland annat Majorn i Katowice år 2014, den första säsongen av ELEAGUE 2016 och Dreamhack Masters Las Vegas 2017.


Artikelbild: pashaBiceps/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..