×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

pashaBiceps öppnar för legendarmatch mot NIP: "Hade gärna spelat en sådan match"

1
I en intervju öppnar den polska stjärnan för att spela showmatch mot Ninjas In Pyjamas legendariska femma.
Ikväll gör den polske legendaren Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski sin MMA-debut i MMA-galan High League. Inför kvällens fight har polacken figurerat flitigt i polsk media och bland annat intervjuats om sin imponerande CS:GO-karriär.

I en av intervjuerna fick pashaBiceps frågan om han skulle kunna tänka sig att åter äntra servern tillsammans med sina forna lagkamrater i Virtus.pro för en showmatch mot en annan legendarisk femma som till exempel Ninjas in Pyjamas. Enligt 33-åringen kan en sådan showmatch bli av.

— Vet du vad, det finns en rätt stor chans till det. Ett par organisationer har redan velat arrangera en sådan typ av match. Det har varit lite snack om att eventuellt göra en uppvisningsmatch på IEM Katowice, säger han.

Sedan VP splittrades har spelarna glidit isär, bland annat på grund av oenigheter kring spelarnas ersättningsnivåer. Men enligt pashaBiceps kan det vara så att tiden läkt alla sår och att spelarna ändå kan uppskatta att spela inför storpublik igen.

— Vi är mogna nog att hantera det. Det som krävs är att någon säger att vi ska göra det. Här och nu. Det har inte kommit något konkret erbjudande än, men om det finns någon som skulle vilja organisera detta så.... Vi är öppna, säger han.

— Jag tror att alla vi spelare skulle vilja göra det. Jag skulle vilja spela en sådan match med mina lagkamrater. Jag tror att alla har en önskan om att gå ut inför en stor publik igen. Låt oss vara ärliga, ingen av de spelarna jag spelade med kommer någonsin få spela en storturnering inför en så stor publik igen.

pashaBiceps hade en fantastiskt framgångsrik karriär och var en del av Virtus.pro under perioden 2014-2019. Under de åren vann han bland annat Majorn i Katowice år 2014, Eleagues första säsong år 2016 och Dreamhack Masters Las Vegas 2017.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..