×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Fina gåvan till pashaBiceps — fick en handmålad Dragon Lore-replika

1
Den polska legendaren fick ta emot en väldigt fin present under IEM Katowice-sändningarna.
Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski har lagt spelarkarriären på hyllan men är fortfarande en av världens mest omtyckta CS:GO-profiler. Den polska legendaren var under förra veckan på plats för att kommentera superturneringen IEM Katowice och fick då en väldigt speciell gåva.

Under den polska sändningen fick pashaBiceps ta emot en handmålad replika av en Dragon Lore, AWP-skinet som han själv använde under sin aktiva tid som spelare.

— Tack så hemskt mycket. Det är fint att känna sig uppskattad, det motiverar mig att göra ännu mer för att göra esport populärt och få fler människor att se hur fin den är, säger pashaBiceps efter att ha tagit emot gåvan.

Se pashaBiceps ta emot gåvan nedan:


Konstnären som skapat replikan går under namnet Cieślak Design. På sin Instagram har konstnären laddat upp en video som visar lite hur skapandet gick till.


Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..