×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Blast presenterar sitt världslag – storslam för Natus Vincere-spelarna

1
Nu har turneringsarrangören avslöjat vilka som röstats fram till årets världslag.
Turneringsarrangören Blast har de senaste åren presenterat ett världslag som röstats fram av journalister och experter världen över. Under sändningen av Blast Premiers årsfinaler presenterades vilka spelare och vilken coach som röstats fram till 2023 års upplaga.

Trots att Natus Vincere haft ett betydligt sämre år resultatmässigt än kneps tre av de sex platserna i världslaget av Navi-spelare. Oleksandr "s1mple" Kostyliev röstades fram som årets AWP-spelare, Ilya "Perfecto" Zalutskiy blev årets supportspelare och Andrey "B1ad3" Gorodensky utsågs till årets coach.

Vårsäsongens giganter Faze Clan, som är laget som spelat in överlägset mest prispengar under året, fick nöja sig med två platser i laget. Finn "karrigan" Andersen utsågs till årets in-game leader och Robin "ropz" Kool blev årets lurker.

De n sista platsen i laget gick till Team Liquid-spelaren Mareks "YEKINDAR" Gajinskis som blev årets entry fragger. YEKINDAR utsågs också till supportrarnas favoritspelare.

Här är Blasts världslag år 2022:
Finn "karrigan" Andersen (IGL)
Oleksandr "s1mple" Kostyliev (AWP)
Mareks "YEKINDAR" Gajinskis (entry fragger)
Robin "ropz" Kool (lurker)
Ilya "Perfecto" Zalutskiy (support)
Andrey "B1ad3" Gorodensky (coach)

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..