×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter smärtorna — danska talangen om tråkiga sjukdomsbeskedet: "Väldigt ledsen"

1
Spelaren som i somras hoppade in i Astralis huvudlag berättar om det tråkiga beskedet.
Den danska CS-talangen Frederik "Fessor" Sørensen har diagnostiserats med ledinflammation. Det berättar spelaren själv genom ett inlägg på Twitter.

21-åringen berättar hur han i mellandagarna dragits med smärtor i sin vänstra hand och att han därför uppsökt flera sjukhus för att få hjälp. Till slut kunde en läkare genomföra en undersökning och ge spelaren diagnosen artrit.

"Jag är verkligen ledsen över dagens nyheter. Från sjukhus till sjukhus hela julledigheten... Idag testade en läkare mig och hon fick reda på att jag hade artrit" , skriver Fessor.

"Jag hoppas verkligen att jag kan vara redo för nästa säsong, för jag älskar det här spelet så himla mycket".


Fessor är ett välbekant namn i den danska scenen. De senaste två åren har spelaren representerat bland annat lag som BLUEJAYS och Astralis Talent och i somras fick han hoppa in i Astralis huvudlag efter att Lukas "gla1ve" Rossander blivit sjuk. Under hösten har Fessor spelat för Monte tillsammans med bland annat svensken Joel "joel" Holmlund.

Artikelbild: Fessor/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..