×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-proffset lämnar efter kontraktsbråk med storlaget: "Har andra planer"

1
Proffsspelaren presenterades som lagets nyförvärv för bara två veckor sedan.
Tidigare i december presenterade den kinesiska organisationen Invictus Gaming sitt nya internationella Counter-Strike-lag. Nu, bara ett par veckor senare, lämnar en av spelarna laget.

Det är den irakiske spelaren Bebu "bibu" Aadil som på julafton tillkännagav att han inte alls kommer att representera laget under nästa år. I ett inlägg på Twitter skriver 20-åringen att han inte skrivit något kontrakt med organisationen och att Invictus inte borde presenterat spelarna överhuvudtaget.

"Hej, snälla posta inte sånt här om folk inte har skrivit på ett kontrakt, tack. Jag är iallafall inte signad med Invictus. Jag har andra planer som kommer att presenteras den första januari", skriver bibu.


Organisationen har ännu inte kommenterat frågan och det är i skrivande stund oklart om de övriga fyra spelarna som presenterats för Invictus har kontrakt med organisationen eller inte.

Artikelbild: bibu/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..