×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Faze-stjärnan kan ta ledigt från spelandet

1
Pappalycka kan få Håvard "rain" Nygaard att ta en paus från spelandet nästa år.
Faze Clan kan behöva hitta en tillfällig ersättare för lagets norska spelare Håvard "rain" Nygaard. Det rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

Uppgifterna kommer från CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov som uppger att en icke namngiven rysk spelare kan vara aktuell som ersättare. OverDrive påpekar dock själv att uppgifterna är osäkra och bör tas med en nypa salt.

Anledningen till att Faze Clan skulle behöva en ersättare för rain är på grund av att han väntar barn och kan komma att gå på pappaledighet när barnet föds. Om rain är på pappaledighet öppnas det upp en plats i 2022 års succélag.

Faze hade en strålande vårsäsong år 2022 och vann Majorn i Antwerpen, IEM Katowice, IEM Cologne och ESL Pro League. Under hösten var laget inte lika framgångsrikt men lyckades ändå plocka topplaceringar i Blast Premiers höst- och årsfinaler.

Uppdatering: Escorenews har rapporterat att OverDrive i ett senare uttalande tog tillbaka sitt uppgifterna om rain och Faze Clan.

Artikelbild: Stefan Romare och rain/Instagram

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..