×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

isak om att kvala till Majorn: "Det tog någon vecka att faktiskt inse vad som hänt"

1
Laget som kanske överraskade mest under Majorkvalet var nog Gamerlegion. I laget finns svenska Isak "isak" Fahlén som gör sin Majordebut i höst.
Ett lag som överraskade alla under det europeiska majorkvalet var Gamerlegion. De tappade två otroligt jämna matcher mot Faze Clan och Team Spirit innan de slog ut G2 Esports.

Laget lyckades i den sista matchen mot B8 för att säkra en plats i Majorn. Med i laget spelar svenska Isak "isak" Fahlén. Detta blir svenskens första Major och vi passade såklart på att köra en intervju.

Först och främst. Du har lyckats kvala till din första Major. Hur var egentligen känslorna när det hände och har du fattat på det på riktigt än?

— Känslorna vad obeskrivliga när vi vann sista matchen där mot B8, det tog någon vecka att faktiskt inse vad som hänt, det är ju första majorn för mig och det är ju turneringen alla spelare vill spela så det var bara helt sjukt.

Under kvalet spelade ni tight mot Faze och Spirit i kvalet men tappade matchboll båda gångerna. Vad berodde det på?

— Ja vi hade två riktigt tighta matcher mot FaZe och Spirit och vi många matchbollar och vi borde ha stängt båda kartorna men jag tror det kom ner till experiencen där, vi blev nog lite för ”rädda” för att förlora när vi väl hade matchbollarna vilket skadade oss i båda dom matcherna.

Hur lyckades ni regroupa efter dessa tunga förluster för att sen slå ut G2?

— Det var rätt tufft att regroupa mot G2 där efter då vi förlorade den matchen mot Spirit och gå 1-2 och få möta G2 där, men vi höll våra huvuden högt och gjorde våran prepp som vanligt, hade bra attityd och sen när vi väl kom in i matchen så var det bara att köra på.

isak slåg ut NiKo från kvalet
isak slåg ut NiKo från kvalet

Vi blev överkörda första kartan där på Vertigo där men vi visste att det bara var en flopp av oss. Vi tog nya tag och senare slog ut dom vilket var riktigt roligt.

Hur har förberedelserna sett ut? Ni har fortfarande spelat rätt mycket online

— Förberedelserna har väl varit rätt så vanliga skulle jag säga, kolla igenom lite hur dom spelar och vad dom har för tendenser och när alla i laget gör det så hittar alla olika saker som motståndarna tycker om att göra, så då blir preppen mycket bättre inför matchen.

Och till sist. Vad har ni satt upp för mål och tror du att ni faktiskt kan nå upp till det?

— Jadu, jag tror inte vi pratat om det faktiskt men jag skulle säga att vårat mål är samma som när vi gick in i RMRen, bara ta en match i taget och såklart vill vi komma vidare från challenger stagen vilket vi kommer göra vårat bästa att uppnå!


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..