×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-svenskarnas hyllning till es3tag: "En av de bästa lagkamraterna jag haft"

1
Två av de svenska spelarna hyllade sin bänkade lagkamrat efter Ninjas In Pyjamas besked.
Under onsdagen meddelade Ninjas in Pyjamas att laget återigen gör ändringar i sin startfemma. Den danska spelaren Patrick "es3tag" Hansen förpassas till bänken för att ersättas av en ännu okänd spelare.

Efter beskedet valde es3tags lagkamrat Ludvig "Brollan" Brolin att ta till Twitter för att hylla spelaren. I ett inlägg på plattformen skriver Brollan att es3tag är en av de bästa lagkamraterna han haft och att han önskar honom all lycka i framtiden.

"En av de bästa lagkamraterna jag har haft! Tack Putte för allt och lycka till med allt som händer härnäst för dig", skriver Brollan.


Förutom Brollan är Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, som tidigare i år också förpassades till bänken, den enda av es3tags lagkamrater som offentligt uttalat sig om NIP:s beslut. Även Plopski hyllade es3tag i ett inlägg på Twitter.

"En av de bästa lagkamraterna jag fått möjligheten att spela med, lycka till Putte", skriver Plopski.


es3tag anslöt till Ninjas In Pyjamas inför vårsäsongen 2021. Under sitt år i NIP-tröjan vann NIP Global Esports Tour i Dubai och den första upplagan av Svenska Cupen.

Artikelbild: Kim Andersson och Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..