×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Ninjas In Pyjamas inbjudna till IEM Katowice — Astralis missar platsen

1
Svenska superlaget är klara för Intel Extreme Masters Katowice. Men deras gamla spelare Nicolai "dev1ce" Reedtz missar turneringen.
ESL har gått ut med vilka lag som kommer att delta i Intel Extreme Masters Katowice. Åtta lag har fått inbjudningar direkt till turneringen. Bland dessa hittar vi Robert "RobbaN" Dahlström och Richard "Xizt" Landström från Faze Clan och Heroic respektive.

Ytterligare 16 lag kommer att starta turneringen i play-in-fasen. Där hittar vi största svenskhoppet i form av Ninjas in Pyjamas. Även Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic kommer att starta turneringen i denna fas. Ett lag som dock inte är med i turneringen är Astralis.

Det danska laget som precis tagit tillbaka Nicolai "dev1ce" Reedtz missar årets första stora turneringen. Detta på grund av att de tappat poäng på rankingen efter de gjort spelarbyten samt att flera stora lag i Nordamerika spelat ESEA Cash Cups. Detta har gjort att dessa turneringen fått större värde och gett mer poäng till ESL:s ranking. Sista platsen gick därmed till brasilianska Pain Gaming.


IEM Katowice 2023
G2 EsportsFaze Clan
HeroicTeam Liquid
Team Vitality
Natus VincereG2 Esports
IEM Katowice 2023 play-in
FnaticNinjas in Pyjamas
ENCE EsportsTeam Spirit
Furia EsportsMade in Brazil
IHC EsportsGrayhound Gaming
Cloud9Complexity Gaming
BIGSprout
Evil GeniusesPain Gaming
OGPermitta Esports

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..