×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Slutspelsklara: Young Ninjas klara för åttondelsfinal i CCT Central Europe Series

1
Supertalangen Linus "nilo" Bergman imponerade när Young Ninjas säkrade slutspelsplats i CCT Central Europe Series.
Young Ninjas är klara för åttondelsfinal i onlineturneringen CCT Central Europe Series. Det står klart efter att laget under söndagen besegrat William "draken" Sundins mannar i före detta Into The Breach i en direkt avgörande gruppspelsmatch.

Det är i skrivande stund oklart vilka YN får möta i åttondelsfinalerna. Åtta lag har tagit sig vidare från gruppspelet och ytterligare åtta lag, som ännu inte annonserats, kommer att få en direktinbjudan.

Sverige Young Ninjas
nilo, eraa, maxster, ztr, adamb

Storbritannien ex-Into The Breach
CYPHER, draken, dobbo, Adam9130, Juve

Young Ninjas fick en strålande start på söndagens match då laget säkrade en kartvinst på ex-ITB:s kartval Overpass. Linus "nilo" Bergman storspelade på kartan och säkrade hela 35 kills i YN:s 16-10-seger.

De svenska talangerna lyckades inte följa upp den fina insatsen på Overpass med ytterligare en kartvinst på Dust2. Istället var det ex-ITB som kopplade greppet om kartan direkt genom att säkra tio CT-rundor i den första halvleken. Försprånget var stort nog för att ex-ITB skulle kunna stänga kartan med siffrorna 16-10.

På Inferno blev det sedan ruggigt jämnt. Bägge lagen ställde upp starka CT-sidor vilket tvingade fram en övertid på kartan. På övertiden var det till slut YN som drog det längsta strået. 22-19 slutade kartan i ninjornas favör.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Champion of Champions/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..