×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Potti lovar förbättringar efter spelarnas tweets: "Inte roligt för någon"

1
Spelare har lyft fram mycket kritik kring LAN-finalerna av Elitserien. Nu svarar Tommy "Potti" Ingemarsson.
Under helgen avslutades Elitseriens höstsäsong. Vinnande ur turneringen gick 00Prospects efter 2-0 i kartor mot Young Ninjas. Men det var inte bara guld och gröna skogar under LAN-finalerna. Ligan har fått mycket kritik från många av toppspelarna i ligan.

Lilmix-spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson tog till Twitter för att lyfta fram att de i Lilmix inte fick datorer att träna på medan 00Prospects fick det. Detta ledde till att andra spelare också lyfte fram kritik. Bland annat Sean "eraa" Casido Knutsson som berättar att han fryslaggat två gånger i en match.

Tommy "Potti" Ingemarsson, en av huvudpersonerna bakom ligan, valde att svara Jackinho på Twitter. Han menar att den nya platsen där de körde slutspel, Dreamhack Winter, samt annat teknikstrul gjorde det svårt. Han skriver att han köper feedbacken och att de ska arbeta för att förbättra detta för framtiden.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..