×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Mästare: 00 Prospects vinner Elitseriens höstsäsong 2022

1
00 Prospects tar hem höstens säsong av Elitserien efter en 2-0-vinst i finalen mot Young Ninjas.
Det blev 00Prospects som gick segrande ur akademikampen i Elitseriens säsongsfinal. 00Nations akademifemma besegrade Ninjas in Pyjamas dito med 2-0 i kartor inför publiken på Dreamhacks turneringsscen.

Genom vinsten tar laget hem 120 000 kronor i prispengar. Segern är också lagets mest prestigefyllda sedan femman bildades inför höstens säsong.


Finalen inleddes på Young Ninjas kartval Nuke. De båda talangfulla femmorna höll jämna steg med varandra fram till den sista tredjedelen av kartan då Prospects, anförda av topfraggande Johan "Hype" Engblom, kunde rycka ifrån till 16-12 efter sex raka rundvinster på T-sidan.

På Prospects kartval Overpass öppnade Alexander "AlekS" Anderssons mannar starkt på T-sidan och kunde gå till halvtidsvila med en stabil 10-5-ledning. Young Ninjas vaknade till i den andra halvleken och lyckades skapa lite nerv i matchen. Försprånget från den första halvleken var dock för stort och Prospects kunde till sist stänga kartan med siffrorna 16-13.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..