×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dundersuccé för Goodfellas — säkrar finalplats i Fragleague Nordic Championship

1
De svenska talangerna är klara för final i Fragleague Nordic Championship.
Goodfellas fantastiska säsong fortsätter. Laget som vann Dreamhacks BYOC-turnering besegrade igår kväll det danska laget Hvor Er Du Bro? i Fragleague Nordic Championship-semifinalen och är därmed klara för final i turneringen.

I finalen blir det ett svenskt derby där de regerande Nordic Championship-mästarna Lilmix står för motståndet. Finalen spelas på söndag den 18 december med schemalagd starttid klockan 16:30.

Sverige Goodfellas
upE, TIMhehe, jocab, Simpan, William

Danmark Hvor Er Du Bro?
Vster, Boye, Bonfire, Scr0b, leakz

Matchen inleddes på danskarna kartval Vertigo och det blev en tuff start för svenskarna. Goodfellas lyckades bara vinna sex rundor på kartan som slutade med en övertygande vinst för Hvor Er Du Bro?.

På svenskarnas kartval spelade Goodfellas upp sig. En fin inledande T-sida, där laget tog nio rundor, lade grunden för kvitteringen. Kartan slutade 16-13 till Goodfellas efter att duon Markus "upE" och Jacob "jocab" Nerheden toppat scoreboarden med 24 kills vardera.

Avgörandet på Inferno blev även den en jämn historia. Återigen var det Goodfellas som öppnade starkast genom att vinna nio T-rundor i den första halvleken. Trots en förlorad pistolrunda i den andra halvleken kunde svenskarna hålla undan och till slut stänga matchen med siffrorna 16-12. 17-årige William "William" Ekberg var kartans dödligaste spelare med 23 kills.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..