×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Tidigare Navi-coachen om s1mples beteende: "Vi arbetade på det med en psykolog"

1
Mykhailo "kane" Blagin som tidigare coachat Navi och Oleksandr "s1mple" Kostyliev säger att han kan bli väldigt emotionell.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev har under den senaste tiden fått kritik för sitt beteende. Vissa profiler har till och med sagt att han mobbar Victor "sdy" Orudzhev. Nu har en av hans tidigare coacher, Mykhailo "kane" Blagin, kommenterat detta.

I en kommentar till Escorenews säger den ukrainska coachen att det inte hände så ofta när han coachade laget men att det aldrig ska hända. Detta är något som de jobbade på tillsammans med en psykolog. Han förklarar att det är viktigt för s1mple att veta allt som händer på servern och att detta kan leda till starka känslor. Utanför servern ska han dock inte ha något problem att kontrollera dessa.

Han passar även på att ge en kommentar kring just sdy. Han säger att han tycker det är tydligt att laget inte accepterat spelaren. Han avslutar med att säga att ju snabbare de gör sig av med spelare desto bättre.


Artikelbild: Kalle Strömgren, Adela Sznajder/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..