×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Fansens kritik mot s1mple och Navi: "Mobbade honom"

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev drar åt sig ögonen av fansen efter uppträdanden mot lagkamraten Viktor "sdy" Orudzhev.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Natus Vincere har hamnat i spotlight med anklagelser om toxiskt beteende mot Victor "sdy" Orudzhev under Blast Premiers höstfinaler.

Efter ett flertal klipp och kommentarer delats kring s1mples beteende på scenen i allmänhet men även specifikt riktat mot sdy, har en del av gemenskapen tillsynes tröttnat.


CS-profilen Alexey "OverDrive" Birukov delade sina tankar kring s1mples argsinnade uppvisningar under Blast-turneringen samt Majorn i Rio.

"Det är så synd att se s1mples rages. Speciellt efter hans dåliga prestationer mot Furia Esports under Majorn där sdy gjorde allt han kunde för att vinna matchen medan s1mple gjorde allt för att förlora den", skriver OverDrive.


En trendande Reddit-tråd skapades efter Navis förlust mot Ninjas in Pyjamas i kvarten av Blast Premiers höstfinaler där besvikelsen och sorgen över beteendet och självbelåtenheten från laget mot sdy.

I tråden skrivs det att s1mple direkt mobbat sdy medan resten av laget endast tittat på och att sdy behandlats som en slagpåse i laget och att han förtjänar ett lag som behandlar honom med mer respekt.

Videokälla: Blastpremier/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..