×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

cadiaN hyllas efter tårfyllda mötet med mamman: "Fantastiskt att bevittna"

1
Heroic-stjärnan kunde inte hålla tillbaka tårarna när han fick träffa sin mamma efter turneringsvinsten.
Heroics danska femma gjorde succé i Blast Premiers säsongsfinaler. Laget tog en efterlängtad turneringsvinst på hemmaplan efter att ha besegrat Faze Clan i finalen.

Det var en känslosam Casper "cadiaN" Møller som efter matchen ställde upp på en intervju med studion. Och mer känslor skulle det bli. Mitt under intervjun dök nämligen spelarens mamma upp för att gratulera sin son, något som fick cadiaN att brista ut i gråt.

Klippet av det känslosamma mötet blev snabbt det mest sedda CS:GO-klippet från finaldagen. På Reddit delade flera användare med sig av hur mycket de uppskattade att få se ögonblicket.

"Så fantastiskt att kunna bevittna ett så gripande ögonblick av äkta kärlek och tillgivenhet", skriver användaren Microlabz i Reddit-tråden om mötet.

Se cadiaNs möte i videon nedan:

Artikelbild: Blast/Twitch och Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..