×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Hemmafavoriterna Heroic tar hem Blast Premier-finalen — gick hela vägen mot Faze Clan

4
Heroic säkrade finalen av Blast Premiers höstfinaler i emotionell 2-1-vinst mot Faze Clan.
Heroic står som finalvinnare i Blast Premiers höstfinaler efter 2-1-vinsten mot Faze Clan.


Finalen började på Heroics kartval Overpass och var under första halvan ett finalvärdigt tempo där dansklaget låg över med knappa 8-7-ledningen efter sin T-halva. Efter sidbytet tog Heroic tre viktiga rundor för att säkra ekonomin och kunde därefter kamma hem kartan med 16-11.

Matchen fortsatte på Inferno och blev än en gång en jämn start mellan lagen där Heroic plockade ett 8-7-övertag på sin CT-halva. Till en början i andra halvan stod lagen jämna mot varandra men Faze hittade till sist kraften och farten att dra iväg och ta hem kartan med 16-12.

Kampen avgjordes på Mirage där danskarna tog på sig hårdhandskarna för att på sin CT-sida säkra en bekväm 11-4-ledning. Trots det bekväma övertaget vände Faze på steken efter sidbytet och lyckades kvittera 12-12 och låg därefter tätt inpå runda efter runda.

Heroic var först på matchpoängen och frag trades gick höger och vänster tills Helvijs "broky" Saukants och Robin "ropz" Kool stod mot Martin "stavn" Lund och Rasmus "sjuush" Beck och lyckades kvittera 15-15 för övertid.

Under övertidsperioden var Heroic i sitt esse till vrålandet av hemmapubliken i arenan och lyckades med välplacerade skott och välkoordinerade plays ta hem kartan med 19-16 och därmed finalmatchen.

Vinsten för Heroic innebär att de säkrar en plats till Blast Premier World Final samt en prispeng på ca 2 miljoner kronor.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/Blast Premier

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..