×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter fina resultaten — Heroic förlänger med 21-åringen

2
Det är nu bara en Heroic-spelare som inte förlängt sitt kontrakt med laget under 2022.
Sedan Rene "TeSeS" Madsen värvades till Heroic år 2020 har laget gått från ett topp 15-lag till ett av världens absolut starkaste femmor. Nu står det klart att 21-åringen kommer att fortsätta i laget under åtminstone två år till. Kontraktsförlängningen meddelades av Heroic på Twitter strax innan finalen av Blast Premiers säsongsfinaler som Heroic sedermera vann.


Förutom TeSeS har Heroic sedan tidigare förlängt kontrakten med både Casper "cadiaN" Møller och Martin "stavn" Lund. Planen är nu att trion tillsammans med nyförvärvet Jakob "Jabbi" Nygaard fortsättningsvis ska utgöra kärnan i Heroics lagbygge åtminstone en bra bit in under 2024.

Den enda Heroic-spelaren som inte förlängt sitt kontrakt med Heroic under 2022 är Rasmus "sjuush" Beck som anslöt till laget under våren 2021.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..