×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

Uppsägningar i Heroic efter nedskärningar: "En tuffare marknad"

1
Den norskägda organisationen har tvingats göra sig av med en stor del av sin personal.
På servern har Heroics danska femma levererat starka resultat under de senaste åren. Trots de sportsliga framgångarna har det norska bolaget som äger Heroic tvingats skära ner ordentligt på sin personal till följd av ekonomiska utmaningar, rapporterar nyhetssajten Jaxon.

Enligt sajten har bolaget under året bantat sin personalstyrka med 8 heltidstjänster. Två av personerna som lämnat bolaget har gjort det frivilligt medan sex personer blivit uppsagda. Samtidigt som flera i personalen fått lämna bolaget går också flera anställda ned i lön för att minska den ekonomiska bördan på företaget.

— Vi har varit tvungna att säga upp sex heltidsanställda. Som många andra företag upplever vi en tuffare marknad just nu, säger Heroics CFO Joachim Harg i en intervju med den norska tidningen Finansavisen.

Enligt Harg är målsättningen med budgetnedskärningarna att bolaget ska bli lönsamt under nästa år.

Artikelbild: Pressbild/Heroic och Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..