Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Finalklara: Heroic besegrar Team Liquid i Blast Premier Fall Finals-semifinalen

1
Danskarna är klara för final på hemmaplan i Köpenhamn.
Heroic säkrar en finalplats i Blast Premiers höstfinaler efter att ha besegrat Team Liquid i turneringens semifinal. Laget tog hem segern med 2-1 i kartor inför en entusiastisk hemmapublik i Royal Arena i Köpenhamn.

Heroic kopplade direkt greppet om matchen genom att vinna sitt eget kartval Overpass med 16-10. Laget var sedan nära att stänga matchen redan i den andra kartan som Liquid lyckades vinna först efter övertid.

Avgörandet på Vertigo blev sedan en relativt ensidig affär där Heroics stabila försvarsspel i den första halvleken gav laget en stor 11-4-ledning inför de sista 15 rundorna. Liquid öppnade den andra halvleken starkt men Richard "Xizt" Landströms mannar kunde sedermera stänga kartan med siffrorna 16-9.

Vilka laget får möta i final avgörs senare under fredagskvällen. I skrivande stund pågår den andra semifinalen i turneringen mellan Ninjas in Pyjamas och Faze Clan.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch