×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Stark seger för Heroic i G2-mötet — avancerar till semin mot Liquid

1
Heroic tar hem kvarten mot G2 med en imponerande 2-1-vinst.
Rödvit seger för Heroic i kvartsfinalen av Blast Premiers höstfinaler mot G2 Esports.


Starskottet för kvarten togs på G2:s kartval Mirage där Heroic dominerade. Dansklaget inledde första halvan på CT-sidan och säkrade en enorm ledning med 12-3 innan sidbytet och kunde i andra halvan sakta men säkert ta hem kartan med 16-8.

Kampen fortsatte på Nuke och såg till en start ut att kunna bli något av en jämn match när G2 endast hade en 10-5-ledning efter sin CT-halva. Trots detta lyckades Heroic inte få fart på spelet i andra halvan då G2 drog iväg med rundorna för en kartvinst på 16-6 för att ta matchen till en tredje avgörande karta.

Matchen avgjordes på Vertigo och blev en jämn rysare där G2 tog en stark start med en 9-6-ledning efter sin CT-halva men jagades ikapp av Heroic som jämnade ut spelet och spelade bort G2-offensiven för att stänga ned kartan med 16-12 och därmed matchen.

Vinsten för Heroic innebär att de avancerar till semifinalen mot Team Liquid på lördag med schemalagd starttid klockan 15:30.

Videokälla: Blastpremier/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..