×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ukraina

Transferrykte: Natus Vincere vill ersätta inhopparen — kan signa Major-vinnare

1
Den ukrainska spelarens sejour i Natus Vincere kan vara över.
Natus Vincere har använt Victor "sdy" Orudzhev enda sedan de valde att bänka Kirill "Boombl4" Mikhailov i maj. Den ukrainska spelaren har dock inte varit en fast spelare i laget utan alltid varit betecknad som en inhoppare. Det är nu inte så säkert om spelaren kommer att vara kvar.

Lagets coach, Andrey "B1ad3" Gorodensky, berättar i en intervju med Hltv att de kommer att testspela med Andrii "nipl" Kukharskyi från deras akademilag under Blast Premier World Finals. Planen är att både han och sdy ska spela under turneringen.

Den ryska CS-profilen Aleksey "OverDrive" Biryukov har fått uppgifter om att den ukrainska organisationen även ska vara intresserade av Abay "HObbit" Khassenov från Cloud9. Escorenews skriver dock att den källan inte har den starkaste meritlistan. I intervjun med Hltv säger B1ad3 att de ska ta alla besluten efter World Finals.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..