×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Nu startar LAN-finalerna av Elitserien — här är allt du behöver veta

1
Idag startar LAN-finalerna av Elitserien. Fyra lag kommer under två dagar kämpa om prispotten på 230 000 kronor.
Efter en lång onlinedel är det nu dags för LAN-finalerna av Elitserien i CS:GO. Fyra lag är med och deltar, Eyeballers, Young Ninjas, Lilmix och 00Prospects. Prispotten ligger på 220 000 kronor där vinnaren tar hem 120 000.

Totalt ska tre matcher spelas, två semifinaler och en final. Denna säsongen blir det ingen bronsmatch. Först ut är matchen mellan Eyeballers och Young Ninjas och det är relativt tidigt för gamers, 11:00. Direkt efter detta följer matchen mellan Lilmix och 00Prospects, schemalagd till 15:30.

Finalen spelas på lördag 14:00. Allt detta spelas på LAN på Dreamhack Winter. Alla matcher ska spelas på Dreamhacks stora scen.

Fredag

Lördag
FINAL

Prisfördelning
1. 120 000 kronor
2. 60 000 kronor
3-4. 25 000


Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..