×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ninjas In Pyjamas rycker upp sig rejält — vidare till slutspel i Blast

1
Ninjas In Pyjamas är klara för slutspel i Blast Premier Fall Finals. Detta efter en snygg 2-0-match mot OG.
Slutspel eller valfritt färdsätt hem stod på spel i matchen mellan Ninjas in Pyjamas och OG. Allt startade på Vertigo där NIP startade på CT-sidan. De försvarade bra och kunde ta med sig tio rundor till sidbytet. Men OG ville inte vara sämre, de var faktiskt först till 15 rundor.

Svensklaget lyckades dock vinna två raka rundor för att tvinga kartan till övertid. Men OG var bra på sitt kartval och tog tre raka rundor på sin CT-sida. NIP gjorde dock det samma. En ny övertid och nu kunde äntligen lagen vinna lite T-rundor. NIP var bäst på det och stängde efter många om och men kartan med 22-19.

Näst på tur var ninjornas egna kartval, Vertigo. Det var jämnt hela vägen genom första halvan, 8-7 till OG. När lagen bytte sida så drog Patrick "es3tag" Hansen en riktigt fin cowboyrunda så NIP kunde vinna pistolrundan. Efter detta började NIP dominera och kom snabbt upp i en ledning på 14-8. OG tog bara två rundor till, 16-10 till NIP.

I och med detta är NIP klara för slutspelet i Blast Premier Fall Finals. De kommer antingen att ställas mot Team Liquid eller Natus Vincere imorgon. De ställs mot laget som förlorar den matchen.
Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..