×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Katastrofstart för NIP — förlorar öppningsmatchen i Blast

1
Trots att svensklaget vunnit den första kartan så hade de ingen chans. NIP riskerar nu att få lämna turneringen redan imorgon.
Öppningsmatchen i Blast Premier Fall Finals startade bra för Ninjas in Pyjamas. Trots att Heroic vann sju raka rundor på Inferno kunde NIP komma tillbaka och vinna sitt kartval med 16-13. De kunde dock inte hålla igång detta i resten av matchen.

På matchens andra karta, Ancient, fick NIP starta på CT-sidan. Trots starten på den lättare sidan hade inte ninjorna mycket att komma med. De kunde endast vinna tre rundor på sin CT-sida. De var alldeles för lite för att ha en chans, 16-6 till Heroic.

Allt skulle nu avgöras på Overpass och där fortsatte danskarna att dominera. Återigen så startade Heroic på den svårare sidan men det kunde man inte tro. 12 rundor på T-sidan och en rejäl comeback krävdes nu för NIP. En vunnen pistolrunda gav NIP-fansen något typ av hopp. De försvann dock direkt när Heroic vann rundan som följde och alla rundor därefter, 16-4 till NIP.


Tidigare under dagen spelades även matchen mellan Faze Clan och OG. Årets bästa lag hade nu ryckt upp sig efter besvikelsen som var Majorn. Enkel 2-0-vinst för Faze.
Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..