×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Tittarguide: Så spelas Blast Premier Fall Finals 2022

1
Nu avgörs höstfinalerna av Blast Premier. Här är allt du behöver veta om turneringen.
Onsdag 23 november startar Blast Premier Fall Finals. Med i turneringen har vi bland annat Ninjas in Pyjamas samt Robert "RobbaN" Dahlström och Richard "Xizt" Landström som svenskhopp. 425 000 dollar står på spel.

Tävlingsformat

Höstfinalerna är uppdelade i två faser, gruppspelet och slutspelet. De åtta lagen är indelade i två grupper med fyra lag i varje. Grupperna spelas i ett så kallat GSL-format. Det finns alltså en upper och en lower bracket i gruppspelet.

Tre av de fyra lagen i gruppspelet kommer att gå vidare till slutspelet. Vinnarna i vardera grupp går direkt till semifinal medan andra- och tredjeplatserna går till kvartsfinal. Slutspelet spelas i ett klassiskt slutspelsträd. Alla matcher i turneringen spelas bäst av tre kartor.

Schema och resultat

Onsdag 23 november


Torsdag 24 november
Grupp A Lower Bracket Final
Grupp A Upper Bracket Final
Grupp B Lower Bracket Final
Grupp B Lower Bracket Final

Fredag 25 november
Kvartsfinal #1
Kvartsfinal #2

Lördag 26 november
Semifinal #1
Semifinal #2

Söndag 27 november
FINAL!!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..