×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Pepsilon klara för semifinal i Fragleague Sverige — vann kvartsfinalen mot Dodarey

1
Pepsilon fortsätter att gå starkt i Fragleague Sverige.
Pepsilon är klara för semifinal i Fragleague Sverige. Det står klart efter att laget under måndagskvällen besegrat Dodarey med 2-0 i kartor.

I semifinalen, som spelas om ett par veckor, får laget möta IWNL Sweden som gick obesegrade genom gruppspelet och därmed fick en direktseedning till semifinalerna.

Sverige Pepsilon
Akamy, Debo, Ariant0, Rallw0w, Ludwig

Sverige Dodarey
Wolfano, Twinkey, virree, sl1nger, Kalletzz

Matchen inleddes på Pepsilons kartval Overpass. Dodarey lyckades skapa ett litet övertag i mitten av matchen tack vare storspel från Victor "virree" Bäckström men Pepsilons starka CT-sida på kartan gjorde att laget kunde vända 8-11-underläge till vinst 16-12.

På Dust2 fick Pepsilon sedan en flygande start. Lagets försvarsspel var ogenomträngligt i den första halvleken och efter 15 rundor var ställningen hela 12-3. När Pepsilon sedan vann också pistolrundan i den andra halvleken var matchen i princip över. Slutresultatet skrevs 16-3 och Ludwig "Ludwig" Eriksson toppade scoreboarden på kartan med 20 frallor.

Artikelbild: Pressbild/Fragleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..