×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest avslöjar: Vill utveckla eget datorspel

1
Den svenska legendaren berättar att han vill göra sitt eget datorspel.
Patrik "f0rest" Lindberg är en av Sveriges och världens mest meriterade Counter-Strike-spelare genom tiderna. Sedan 34-åringen i våras lämnade Dignitas har han dock för första gången i karriären stått utan ett lag att representera.

I intervjuer har f0rest varit tydlig med att han fortfarande vill spela och aktivt letar efter ett lag. Nu har f0rest avslöjat vad han skulle kunna tänka sig att göra när spelarkarriären är slut — nämligen skapa sitt eget datorspel.

"Jag vill göra ett spel så himla mycket, det kanske är dag satt faktiskt göra någonting åt det", skriver f0rest i ett inlägg på Twitter.


Vad för typ av spel som f0rest skulle vara intresserad av att göra avslöjar han inte, men flera Counter-Strike-profiler uppmanar svensken att göra slag i saken. "Jag investerar", skriver bland annat den franska CS:GO-spelaren Nathan "NBK" Schmitt.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..