×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tjeckien

CS-proffset slog sönder sin egen hand mitt under matchen: "I dun fucked up"

1
Sinners-spelaren Jindřich "ZEDKO" Chyba om skadan: "Den jäveln är kaputt under de kommande 5 veckorna."
Den tjeckiska Sinners-riflern Jindřich "ZEDKO" Chyba slog sönder sin hand på sitt skrivbord mitt under matchen mot Movistar Riders.

Det var mitt i matchen som 24-åringen slog näven i sitt skrivbord och hade otur nog att träffa precis rätt på en led ovanför lillfingret som resulterat att han inte längre kan hålla i datormusen.

I ett pressmeddelande på Twitter skriver stjärnan om situationen.

"Hej allihopa, jag har fått många frågor om varför jag inte kan spela så jag ville ta itu med situationen. I dun fucked up. Gjorde en fet KAPOW på mitt skrivbord och bröt mitt beniga fingret när jag gjorde det. Den jäveln är kaputt under de kommande 5 veckorna så jag kan inte klicka huvuden under åtminstone den perioden. God jul till mig!

Hur som helst, jag är verkligen ledsen men hörru, jag slog i alla fall inte sönder mitt huvud, annars skulle vi ha STORA problem...Tack för förståelsen och än en gång, jag är ledsen men jag kommer tillbaka med alla 5 fingrar intakta! Kanske…"
, skriver ZEDKO.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..