×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Fnatic vinner Elisa Masters 2022 — vann mot BIG i finalen

1
Det svenska Fnatic-löftet Peppe "Peppzor" Borak vinner sin första stora titel med laget.
Fnatic vinner Elisa Masters 2022. Laget säkrade sin första stora LAN-titel sedan Dreamhack Masters Malmö 2019 efter att ha besegrat BIG i finalen.

Genom segern tar laget hem 100 000 dollar (~1 000 000 kronor) i prispengar och får dessutom en plats i IEM Katowices play-in-fas. För lagets svenska storlöfte Peppe "Peppzor" Borak, som hoppade in i turneringen som ersättare för skadade Freddy "KRiMZ" Johansson, är segern den största hittills i karriären.

Europa Fnatic
mezii, FASHR, roeJ, Peppzor, nicoodoz

Tyskland BIG
Krimbo, tabseN, k1to, s1n, faveN

Söndagens final inleddes på BIG:s kartval Vertigo och Fnatic rivstartade finalen direkt. Lagets danska spelare satte tonen redan i den andra rundan när han säkrade ett ace och i halvtid var Fnatic i en klar 11-4-ledning. När Fnatic sedan också vann den andra halvlekens pistolrunda var kartan i princip avgjord. 16-4 skrevs slutresultatet på Vertigo.

På Overpass fortsatte Fnatic att dominera. BIG vann visserligen den inledande pistolrundan men de svartorangeklädda visade ingen nåd i anfallsspelet. Återigen kunde Fnatic gå till halvtidsvila med en 11-4-ledning.

I den andra halvleken öppnade Fnatic återigen med en vunnen pistolrunda. BIG svarade dock med att vinna runda två men kunde trots den vunna rundan inte skapa något övertag på kartan. Istället kunde Fnatic ta tillbaka initiativet. Peppzor bjöd på matchens andra ace i sluttampen av kartan som slutade 16-5 till Fnatic.

Artikelbild: Pressbild/Elisa Esports
Videokälla: Eslisa Esports/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..