×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

isak utslagen ur Elisa Masters Espoo — endast ett svenskhopp återstår

1
Ett svenskhopp ute och ett återstår när Elisa Masters Espoo går in i sin andra dag.
Under gårdagen startade Elisa Masters Espoo. Hela grupp A spelades under den första dagen och där fick vi se Isak "isak" Fahlén och hans Gamerlegion. De startade bra genom en vinst mot HAVU Gaming men tappade direkt därefter. De åkte på två raka förluster mot ENCE Esports och HEET.

En vinst mot BIG gav förhoppningar till laget igen och en vinst i den sista matchen mot Sprout skulle gett laget en plats i slutspelet. Efter en lång karta med tre övertidsomgångar slutade dock i en förlust. I och med detta är isak och ute ur turneringen. Vidare från grupp A gick just Sporut, BIG och ENCE.

Idag spelas grupp B och trots Freddy "KRiMZ" Johansson skada i handen har vi ett svensklag kvar. Detta då Peppe "Peppzor" Borak från Fnatics akademi hoppar in i laget. Alla de sex lagen i grupp B möter varandra en gång i BO1. De tre bästa lagen går till slutspel.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..