×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Superinhopp av Peppzor — Fnatic direkt till semifinal i Elisa

1
Peppe "Peppzor" Borak har verkligen fyllt skorna som lämnades av Freddy "KRiMZ" Johansson.
Fnatic spelar Elisa Masters Espoo utan Freddy "KRiMZ" Johansson. Detta har dock inte påverkat laget så mycket än. I hans plats har svenska Peppe "Peppzor" Borak hoppat in och det har han gjort bra. Laget förlorade bara en match under gruppspelet och säkrade en direktplats i semifinal av turneringen.

Peppzor själv har dessutom spelat bra. I två av lagets matcher så toppfragande han faktiskt. I den förstas matchen mot bulgariska 500 samlade han på sig 27 frags och en rating på 1.70, absolut högst på servern. Även i den sista matchen i gruppspelet var Peppzor i topp. Ännu en gång med 27 frags.

Fnatics resa i turneringen fortsätter på lördag där de ställs mot antingen ENCE Esports eller Astralis. En vinst där skulle ge dem en finalplats. Förutom prispotten på 200 000 dollar så finns även en plats i första steget i IEM Katowice nästa år att hämta hem.

Fredag 18 november


Lördag 19 november
Sprout vs. BIG/500

Söndag 20 november
FINAL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..