×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas säkrar slutspelsplats i Elitserien — vann avgörande gruppspelsmatchen mot Lemondogs

1
Sean "eraa" Casido Knutsson var fenomenal när Ninjas In Pyjamas akademilag säkrade den sista platsen i Elitseriens slutspel.
Young Ninjas tog silver i vårens säsong av Elitserien. Nu står det klart att Ninjas in Pyjamas akademilag kommer att spela slutspel även i höstens säsong av turneringen.

Laget besegrade nämligen Lemondogs i torsdagens avgörande gruppspelsmatch i Elitseriens andra gruppspelsfas. Slutsiffrorna skrevs 2-0 till Young Ninjas efter segrar på Dust2 och Nuke.

De fyra lag som säkrat en slutspelsplats i Elitserien är Young Ninjas, Eyeballers, Lilmix och 00Prospects. I semifinalerna ställs Eyeballers mot Young Ninjas medan Lilmix får möta 00 Prospects.

Sverige Young Ninjas
adamb, eraa, maxster, nilo, ztr

Sverige Lemondogs
abbelol, delle, hemzk9, Mann3n, xelos

I torsdagens match mellan Young Ninjas och Lemondogs var YN-spelaren Sean "eraa" Casido Knutsson fenomenal. 21-åringen toppade scoreboarden på både Dust2 och Nuke med 24 respektive 31 kills på de båda kartorna vilket förstås bidrog till Young Ninjas 16-9- och 16-13-segrar på kartorna.

Elitseriens slutspel spelas den 25—26 november på plats på Dreamhack i Jönköping.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Exeedme/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..