×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas vinner svenska akademiderbyt – säkrar slutspelsplats i Weplay Academy League

1
Ninjas In Pyjamas akademilag vann det avgörande mötet mot 00 Prospects och är nu klara för slutspel i akademiligan.
Young Ninjas fina säsong i Weplay Academy League fortsätter. De svenska talangerna säkrade igår en slutspelsplats efter att ha besegrat 00Prospects med 2-0 i kartor.

Matchen var den sista och avgörande matchen i turneringens play in-fas och var direkt avgörande för vilket lag som skulle säkra en plats i slutspelet. Genom segern tar alltså YN slutspelsplatsen medan Prospects spelat färdigt för den här gången.

Sverige Young Ninjas
maxster, ztr, eraa, nilo, adamb

Sverige 00 Prospects
AlekS, Hype, FRANSSON, bobeksde, spooke

Gårdagens match inleddes på Prospects kartval Inferno. Young Ninjas öppnade starkt med ett bra försvarsspel men Prospects arbetade sig in i matchen och skapade nerv. Johan "Hype" Engblom var fenomenal med sina 31 kills men det räckte inte hela vägen för Prospects som förlorade kartan med 13-16.

På YN:s kartval blev det mindre jämnt. Lagen höll jämna steg i den första halvleken men när ninjorna fick ställa upp på CT-sidan blev det väldigt ensidigt. Linus "nilo" Bergman och Erik "ztr" Gustafsson imponerade med 21 respektive 22 kills vardera när Young Ninjas säkrade kartvinsten med 16-9.

Nu väntar ett par veckors speluppehåll i akademiligan. Först på fredag den 18 november spelar Young Ninjas sin upper bracket-semifinal i turneringen mot Natus Vincere Junior.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..