×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix vidare till LAN-finaler av Elitserien — besegrade Kirikou

1
Efter tre jämna kartor stod det klart att Lilmix tagit sig vidare till LAN-finalerna av Elitserien.
Gruppavgörande att grupp A i Elitseriens slutspel spelades mellan Lilmix och Kirikou. Allt startade på Overpass och det blev jämnt direkt. Lilmix fick en bra CT-sida med tio vunna rundor men på deras T-sida stannade de av lite. Nu vände istället matchen och Kirikou såg rejält dominanta ut, 16-11 till det organisationslös laget.

Matchen gick nu över till Limix egna kartval, Ancient. Det var dock Kirikou som startade starkast och kom snabbt upp i en stor ledning. Lilmix lyckades ta ett par viktiga rundor i slutet av första halvan för att få med sig fem vunna från sin T-sida. De rundorna visade sig otroligt viktiga i och med att det tog alla 30 rundor för Lilmix att vinna kartan, 16-10.

Platsen i LAN-finalerna skulle nu avgöras på den klassiska sista kartan, Inferno. Lilmix kom in med momentum från förra kartan och vann åtta raka rundor direkt i starten. Kirikou kom tillbaka och kunde i alla fall få med sig fem rundor från sin T-sida. Ledningen var dock för stor och Lilmix stängde matchen med 16-7. De ansluter sig nu till Eyeballers i LAN-finalerna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..