×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Slutspelsklara: 00 Prospects vann akademikampen – säkrar plats i Elitseriens LAN-finaler

1
00 Prospects drog det längsta strået i akademimötet med Young Ninjas.
00Prospects är klara för Elitseriens LAN-finaler. Det står klart efter att laget besegrat Young Ninjas med 2-1 i gruppfinalen av grupp B i Elitseriens andra gruppspelsomgång.

Sverige 00Prospects
spooke, franssonmagi, AlekS, bobeskde, Hyypee

Sverige Young Ninjas
adamb, eraa, maxster, nilo, ztr
Akademikampen inleddes på Young Ninjas kartval Nuke och det var ninjorna som öppnade matchen starkast. Laget vann kartan med 16-8 efter 23 kills från lagets IGL Erik "ztr" Gustafsson.

Prospects lyckades kvittera matchen efter att ha spelat hem sitt eget kartval Overpass med 16-11. Young Ninjas-spelaren Sean "eraa" Casido Knutsson levererade flest kills på servern med sina 27 frallor men det var Gustav "FRANSSON" Franssons mannar som gick segrande ur kampen.

Avgörandet kom att ske på Mirage. Kartan blev en riktig rysare som kunde avgöras först efter övertid. I övertiden var Prospects omutbara och säkrade segern med siffrorna 19-16.

Young Ninjas har fortfarande chansen att ta sig till slutspel. På torsdag får laget möta vinnaren i matchen mellan och Lemondogs som spelas på onsdagskvällen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..