×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Här hyllas HeatoN, SpawN och GeT_RiGhT i Majorsändningen

1
Luis "peacemaker" Tadeu om svenska legendarerna: "Många av spelarna som tävlar idag hade inte varit här."
CS-profilen Luis "peacemaker" Tadeu hyllade svenska legendarerna under livesändningen av Majorn i Rio och tackade dem för att ha möjliggjort allt som CS-scenen är idag.

- Det betyder världen för mig att vara här i Brasilien, mitt hemland, under den första Majorn i Brasilien. Och jag vill hålla ett litet tal, jag tänkte på det under natten. Att vara här med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och dig (Freya "Freya" Spiers).

Jag började spela CS 2001 och när jag spelade på internet caféer bara för skojs skull, jag gick fortfarande i skolan, och när jag började så tittade jag på den tävlingsinriktade scenen som hade personligheter som Abdisamad "SpawN" Mohamed, Emil "HeatoN" Christensen, "gAuLes", Raphael "cogu" Camargo och alla de killarna.

Sen runt 2007 fick jag höra om GeT_RiGhT och han gick med i Ninjas in Pyjamas, och sen gick han med i SK Gaming, och resten är historia.

Vad jag försöker säga är att om det inte vore för GeT_RiGhT och alla de killarna tror jag att många av de spelarna som tävlar idag, inklusive mig som är här och många av yrkena i scenen, helt enkelt inte hade varit här om det inte vore för er killar, så tack så mycket för allting ni gjort i det förflutna.

Jag hoppas att det här inspirerar er där hemma också. På den tiden var jag bara en ung pojke med en dröm och nu är jag här och arbetar med Majorn i Brasilien, mitt hemland, så det här är en väldigt speciell stund för mig, så tack så mycket.


peacemakers tal var minst sagt välbemött och emotionellt slående för både Freya och GeT_RiGhT och resonerade med många fans och involverade parter.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..